Vești proaste pentru șoferi! PREȚUL ROVINIETEI SE DUBLEAZĂ

520
Vești proaste pentru șoferi! PREȚUL ROVINIETEI SE DUBLEAZĂ - poza-1499147358.jpg

Articole recomandate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că prețul rovinietei se va dubla începând de astăzi. 


Tarifele de utilizare si de trecere pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din România se dublează pentru anumite autoturisme. 


"CNAIR SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania că la data de 04.07.2017, ora 00:00, intră în vigoare prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2017 pentru modificarea Anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România. Prin Ordonanța menționată a fost modificat nivelul tarifului rovinietei cu valabilitate de 1 zi aferent categoriei G — vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto) și maximum 23 locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto), din 2 Euro, inclusiv TVA, în 4 Euro, inclusiv TVA", se arată într-un comunicat al CNAIR.


Până la rezolvarea problemelor tehnice de interconectare și a condițiilor financiare, împreună cu operatorii de telefonie mobilă din România, emiterea rovinietelor categoria G prin intermediul SMS-ului nu va fi posibilă, scrie bugetul.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3162 secunde