VESTE PROASTĂ pentru ȘOFERI! Premierul anunță o TAXĂ pentru cei care vor circula pe autostradă, între Pitești și CONSTANȚA

229
1
VESTE PROASTĂ pentru ȘOFERI! Premierul anunță o TAXĂ pentru cei care vor circula pe autostradă, între Pitești și CONSTANȚA - autostrada21367397201-1377176462.jpg

Articole recomandate

Șoferii care vor circula pe autostradă între Pitești și Constanța vor fi obligați să achite o taxă, iar din banii astfel colectați vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, reiese din declarațiile premierului Victor Ponta.




"Să vă dau și vestea proastă: centura sud se face, dar nu se face din banii noștri și va fi practic cu taxă, adică va fi de la Pitești până la Constanța. Eu vă zic adevărul, că după aia o să spuneți cum e cu taxa. Nu va fi mare taxa, dar...Deci, Pitești-Constanța, intri la Pitești și te dai jos la Constanța de pe autostradă, dar va fi cu taxă", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecție pe centura de sud a Capitalei.


În primăvara acestui an, ministrul pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova, declara că tronsoanele de autostradă Comarnic-Brașov și Craiova-Pitești, precum și centura sud a Bucureștiului, pe care autoritățile își propun să le construiască prin concesiune până la alegerile din 2016, vor fi taxate după intrarea în exploatare, iar cuantumul taxei se va baza pe un calcul de 3 euro pe suta de kilometri, anunță Mediafax.


Comentează știrea

io
22 august 2013
tu...

da banii pe care ii tot platim unde se duc ? ramane de vazut ce or sa faca soferii romani cu asta, lasi ca de obicei sau vor lua atitudine?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3894 secunde