VESTE BUNĂ PENTRU POLIȚIȘTI! UN DOCUMENT EXTREM DE IMPORTANT A FOST SEMNAT

1858
VESTE BUNĂ PENTRU POLIȚIȘTI! UN DOCUMENT EXTREM DE IMPORTANT A FOST SEMNAT - angplo-1491469612.jpg
Acordul colectiv privind raporturile de serviciu ale funcționarilor publici cu statut special – polițiști din Ministerul Afacerilor Interne a fost încheiat miercuri, 5 aprilie 2017. 


Din partea MAI, documentul a fost semnat de către ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, iar pentru funcționarii publici cu statut special – polițiști, de către organizații sindicale reprezentative la nivelul MAI.


Încheierea acestui Acord a fost una dintre revendicările formulate în cadrul întâlnirilor dintre liderii sindicali și conducerea MAI din ultima perioadă de timp. Acesta cuprinde dispoziții referitoare la constituirea și folosirea fondurilor destinate îmbunătățirii condițiilor de muncă, la sănătatea și securitatea în muncă, precum și la programul zilnic de muncă al polițiștilor.


De asemenea, Acordul prevede măsuri pentru perfecționarea profesională a polițiștilor și măsuri de protecție pentru polițiștii aleși în organele de conducere ale organizațiilor sindicale. Documentul semnat are o valabilitate de 24 de luni, iar prin acordul scris al părților acesta poate fi prelungit cu cel mult 12 luni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde