Velier la un pas de scufundare

285
1
Velier la un pas  de scufundare - launpasdescufundare-1441129578.jpg
Ofițerii Gărzii de Coastă au intervenit, luni seară, pentru a aduce la mal un velier care a fost la un pas să se scu-funde. Doi austrieci au cerut ajutor după ce au stabilit că velierul "Jasmine IX" cu care se plimbau avea probleme tehnice, respectiv nu mai avea propulsie. Intervenția de urgență a fost primită la centrul de coordonare SCOMAR. 


"S-a dispus de către conducerea Gărzii de Coastă executarea unei misiuni de către o ambarcațiune din cadrul GN Constanța; astfel, la ora 17.50, ambarcațiunea MAI 3004 a identificat și luat la remorcă velierul în cauză. Acțiunea s-a desfășurat în apropierea digului de protecție din zona Faleză Nord, existând riscul lovirii velierului de stabilopozi", a declarat cms. șef Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța. 


Oamenii legii au identificat la bordul velierului doi cetățeni austrieci - un bărbat de 47 de ani și o femeie de 46 de ani. Aceștia au fost luați în siguranță de autoritățile din Constanța și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. În mai puțin de jumătate de oră, yachtul a acostat în siguranță în portul Tomis.


Comentează știrea

vaporeanu
3 septembrie 2015
job

Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara ? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar din prima luna,fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele,fara multa bataie de cap!Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4959 secunde