VEȘTI PROASTE PENTRU ȘOFERI! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CIRCULAȚIA PE PODUL AGIGEA, DIN LUNA MARTIE

16887
2
VEȘTI PROASTE PENTRU ȘOFERI! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CIRCULAȚIA PE PODUL AGIGEA, DIN LUNA MARTIE - podagigea41451226394-1487162736.jpg
Din câte se pare, șoferii nu vor avea parte nici în acest an de o vară liniștită, dacă aleg să-și petreacă vacanța în sudul litoralului. Potrivit directorului DRDP Constanța, începând cu luna martie vor începe lucrările de asfaltare pe podul Agigea, urmând ca lucrările să se termine după terminarea sezonului estival. Mai mult decât atât, traficul va fi oprit complet timp de câteva zile.

"Podul Agigea nu se va închide, se poate lucra alternativ. În anumite momente se va circula cu restricții, însă se va circula, este un lucru normal atunci când se toarnă asfaltul. O posibilă închidere a podului va fi când se va da inelul jos, care cântărește aproximativ 40 de tone. Lucrările vor începe la data de 1 martie, iar graficul de lucrări se întinde până la toamnă, pentru că se va lucra sub trafic", a declarat pentru "Cuget Liber", Marian Dima, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.  

Comentează știrea

Gelu soferu
15 februarie 2017
Ooo nuuu!!!

Iar 5 ani !?

Un Roman OFTICAT
16 februarie 2017
Inchiderea circulatiei

De ce pula mea nu inchid de tot podul de la Agigea, sa se circule doar pe podul nou, asa cum au facut asta toamna pentru nu stiu ce cacat de reparatie care nu este vizibila deloc, sa asfalteze de 7000 de ori (ca sa isi traga si ei niste bani, ca nu vor avea de concedii) in 3 luni pana incepe vara?!?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2112 secunde