Vârstnicii, îndemnați de polițiștii locali să nu mai iasă din case

304
Vârstnicii, îndemnați de polițiștii locali să nu mai iasă din case - statiacasa-1584729516.jpg

Articole de la același autor

Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale au desfășurat, în cursul zilei de vineri, acțiuni de consiliere și informare în parcurile, mijloacele de transport în comun și în zonele mai aglomerate din oraș.

"Surprinzător, tocmai persoanele cele mai vulnerabile în fața virusului COVID-19, bătrânii, nu respectă îndemnul de a sta acasă. Consideră că, dacă au trecut prin atâtea și au supraviețuit, niciun virus nu le va sta în cale", mărturisesc reprezentanții Primăriei Constanța.

Inspectorii le-au prezentat riscurile la care se expun atunci când ies din casă, le-au vorbit despre cât de contagios este acest virus și le-au recomandat, încă o dată, să rămână la domiciliu. Dacă respectăm niște reguli elementare și foarte ușor de aplicat, putem să trecem cu bine de această epidemie.

"Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, stați acasă!", a făcut un apel primarul Decebal Făgădău.

Reamintim că echipe ale Direcției Generale de Asistență Socială sunt disponibile non-stop la numărul de telefon 0737/55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7171 secunde