Vânzătoare bătută crunt, în plină zi. Agresorul, căutat de Poliție

217
Vânzătoare bătută crunt, în plină zi. Agresorul, căutat de Poliție - femeiebatuta-1583278199.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea unui individ care a bătut-o crunt pe vânzătoarea unui magazin alimentar din Cumpăna, pe care o atacase cu scopul de a o tâlhări. 


Luni, 2 martie, ziua în amiaza mare, femeia în vârstă de 57 de ani era la locul de muncă. La un moment dat, în magazin a intrat un adolescent de aproximativ 15 - 16 ani, care a amenințat-o și i-a pretins toți banii pe care-i avea. Fiind refuzat, individul a lovit-o cu bestialitate, după care s-a făcut nevăzut. 


Pentru identificarea suspectului, inclusiv apropiații victimei au făcut un apel pe rețeaua de socializare Facebook. 
"În jurul orei 12.00, în plină zi, mama mea a fost atacată în magazinul personal din zona Cireșica din comuna Cumpăna, cu scopul de a fi tâlhărită! Vă rog din suflet, dacă auziți ceva, știți, bănuiți pe cineva, ajutați-mă să-l prindem pe acest nenorocit și să fie dus în fața legii! Vă rog, dacă cunoașteți, nu protejați, pentru că mâine ar putea fi mama voastră!", este mesajul transmis de fiul victimei. 


Referitor la cele petrecute, reprezentanții IPJ Constanța arată că, "în urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia în cauză, de 57 de ani, în timp ce desfășura activități de vânzare-cumpărare într-o societate comercială, un tânăr de aproximativ 15 ani i-ar fi solicitat bani, iar ca urmare a refuzului acestuia, tânărul ar fi lovit-o, ulterior părăsind locul faptei". 


"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe", au mai arătat oamenii legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5092 secunde