Vânzarea "pe caiet" face victime: pensionară atacată de patroana unui magazin

497
2
Vânzarea

Articole de la același autor

Deși Codul Fiscal o interzice cu desăvârșire, vânzarea "pe caiet" este o obișnuință în satele constănțene. Și oamenii, și administratorii magazinelor spun că este singura cale să supraviețuiască. Din nefericire, această practică poate avea consecințe grave, ducând la răniri și dosare penale. O dovedește un incident petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea constănțeană Corbu. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, incidentul a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 14,00. Victima, o bătrână de 70 de ani, tocmai îl condusese la poarta gospodăriei situate pe strada Principală din comuna Corbu pe poștașul care-i aduse pensia ei și a soțului, adică puțin peste 900 de lei. Nici bine nu s-a îndepărtat poștașul că bătrâna a fost atacată de Elena Simona Burusuc, patroana unui magazin din localitate. "Aceasta i-a sustras suma de 938 de lei și cupoanele de pensie, prin întrebuințarea de violențe fizice, respectiv prin strângerea de mână și îmbrâncirea persoanei vătămate", a precizat procurorul Mihai Stanciu. Suspecta a fost reținută ulterior, iar cu ocazia audierii "și-a motivat comportamentul prin invocarea unor datorii bănești pe care numita I.E. le-ar fi avut față de societatea comercială pe care inculpata o administrează", au completat anchetatorii. Deși oamenii legii au propus arestarea preventivă a patroanei, acuzată de tâlhărie, magistrații de la Judecătoria Constanța au respins solicitarea. Au dispus, în schimb, ca femeia să nu părăsească localitatea Corbu și să nu ia legătura cu victima sau martorii din dosar.


Comentează știrea

Mishu
27 octombrie 2014
Dinisov du-te dracu' si controleaza-i !!!

Banuiesc ca fotografia postata este din Constanta. Uitati-va la vanzatoarea aia careia ii cade parul pe paine sau pe alte alimente pe care le vinde... Ca sa nu mai vorbim de lipsa unui halat sau a unor manusi... A venit cu hainele direct de la actul sexual si vinde alimente... Unde dracu' este OPC sau lipoveanca aia de Dinisov ?!?... Ce tara de prosti care admite asa ceva !!!

Zizi
27 octombrie 2014
Facerea de bine...

Cum bine se spune in jargon:"Facerea de bine e ..... de mama" Nu era mai bine sa nu-i fi dat pe datorie? Vanzatoarea i-a dat din motive umanitare. Daca se va alege cu o condamnare i se potriveste cu o alta zicala: "Si batuta si cu banii luati". Doar pentru ca i se facuse mila candva si a dat pe datorie.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Cultură-Educație : Așa va arăta lumea peste 11 ani
Pagina a fost generata in 0.4527 secunde