Mai multe ştiri online:

Vânătorii de munte, în tabăra de instrucție - Masivul Rarău

Ştire online publicată Marţi, 18 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Militarii Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” continuă instrucția alpină în Masivul Rarău prin ședințe de instruire zilnice, cunoașterea materialelor de alpinism, tehnici și procedee de cățărare, coborârea în rapel și pe funicular. 
La inițiativa comună a vânătorilor de munte și a Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, o echipă formată din militari și silvicultori a executat o cățărare pe Vârful Pietrele Doamnei (1.647 m), unde a arborat drapelul național și o cruce închinată eroilor neamului românesc. 


Activitatea a debutat cu slujba de sfințire a drapelului național și a crucii de către preotul militar Sorin Boiciuc, împreună cu un sobor de preoți de la Mănăstirea Schitul Rarăului. 


Din echipa de cățărare au făcut parte comandantul Batalionului 17 Vânători de Munte, locotenent-colonelul Iuliu-Ilie Cristian Arsene, și șeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, inginerul Nicolae Hurghiș. Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului Salvamont din Câmpulung Moldovenesc. 
Plutonier adjutant Marius SFÂRLEA 
Forțele Terestre Române - Ministerul Apărării Naționale
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7252 secunde