Van Damme de Bărăganu. A bătut un jandarm și a spart geamul mașinii de Poliție cu capul

636
Van Damme de Bărăganu.  A bătut un jandarm  și a spart geamul mașinii  de Poliție cu capul - politistbatut-1434995029.jpg
Alcoolul i-a luat mințile unui tânăr de 27 de ani, din localitatea Bărăganu. Mădălin Popa, de 27 de ani, a ajuns în spatele gratiilor după ce a provocat un scandal monstru în stațiunea Eforie Nord. Totul s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orie 15.00, în zona hotelului Belona. Popa și amicul său, Vasilică Niță, de 32 de ani, ambii în localitatea constănțeană Bărăganu s-au luat la ceartă cu doi localnici, iar de aici până la scandal nu a fost decât un pas. Martorii au sunat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj mixt format dintr-un jandarm și un polițist. Tinerii s-au liniștit în momentul în care i-au văzut pe oamenii legii și pentru că nu aveau actele la ei au fost escortați la sediul secției.

Popa stătea pe bancheta din spate împreună cu amicul lui, iar jandarmul între ei, mașina fiind condusă de polițist. Pe drum, acesta a devenit recalcitrant și în primă fază după ce a înjurat, l-a lovit cu pumnul în umăr pe polițist. Jandarmul a intervenit imediat și a încercat să îl potolească pe scandalagiu. În timp ce vroia să îl imobilizeze, Popa i-a dat cu pumnul în ochi. Oamenii legii au oprit imediat mașina și l-au încătușat pe individ, dar asta nu l-a împiedicat să-și etaleze schemele.

Mădălin Popa a început să lovească geamul portierei din dreapta cu capul, până l-a spart. Indivizii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. "Față de inculpatul Niță Vasilică s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În ceea ce îl privește pe celălalt inculpat, am sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru săvârșirea a două infracțiunii de ultraj", a declarat procurorul Mihai Stanciu. Cel mai probabil, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța va depune plângere, iar Popa va fi cercetat și pentru distrugere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2304 secunde