Vameșii din portul Constanța Sud au reținut jucării contrafăcute în valoare de 112.200 euro

174
Vameșii din portul Constanța Sud au reținut jucării contrafăcute în valoare de 112.200 euro - vamesiidinportulconstantasudaure-1622130263.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanța Sud au descoperit, zilele trecute, un transport de jucării susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 112.200 euro. Marfa se afla într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București.

Inspectorii vamali au reținut 3.104 jocuri de construcție din material plastic, 7.050 seturi de cărți de joc pentru copii și 17.500 bucăți folii cu stickere - tatuaje temporare pentru copii, bunuri susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală pentru marca figurativă/3D/design „LEGO” (City Police, Ninjago, Minecraft), marca „BRAWL STARS” și „FORTNITE”, respectiv mărci aparținând titularului DISNEY INC. („FROZEN”, „MINNIE MOUSE”).

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 112.200 euro.

Autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3268 secunde