Vama Veche, singurul punct de frontieră deschis circulației

187
Vama Veche, singurul punct de frontieră deschis circulației - vamaveche-1484142827.jpg

Articole de la același autor

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu Bulgaria de pe raza județului Constanța, circulația autovehiculelor se desfășoară doar prin P.T.F. Vama Veche - Durankulak, pentru autovehicule în greutate de până la 12,5 tone.

Precizăm faptul că prin acest punct de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului.

La P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Ostrov sunt restricții de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează granița sunt direcționați spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor.

De asemenea, Garda de Coastă ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră bulgare în vederea informării participanților la trafic cu privire la condițiile de drum și eventuale restricții de circulație spre localitățile de frontieră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1614 secunde