Valentin Burlacu a fost numit, oficial, la șefia IPJ Constanța

372

În urmă aproximativ o oră, a avut loc la sediul IPJ Constanța numirea oficială a comisarului șef Valentin Burlacu în funcția de comandant al Inspectoraului de Poliție Constanța. La numirea acestuia în funcție a fost prezent și inspectorul general al Poliției Române, chestorul Liviu Popa. Acesta a dorit să adreseze câteva cuvinte colegilor și jurnaliștilor prezenți în sală: " Nădăjduiesc ca echipa pe care o vor face (n.r. Burlacu și adjunctul său, Camil Manea) să găsească soluții de creștere a gradului de siguranță, de îmbunătățire a modului de lucru și de intrare în normalitate pe care o așteaptă în primul rând polițiștii din Constanța, dar și cetățenii."

La rândul său, Valentin Burlacu a luat cuvântul, adresând celor prezenți următoarele cuvinte: " Sunt convins că avem de parcurs un drum extrem de greu. Îmi doresc să readuc spiritul de echipă existent odată la IPJ Constanța."

Tot în cadrul evenimentului de astăzi, comisarul șef Camil Manea a fost investit în funcția de adjunct al IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6478 secunde