Val de tentative de înșelăciuni prin metoda "Accidentul", la Constanța

447
1
Val de tentative de înșelăciuni prin metoda
Ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un bărbat din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, a fost apelată, în jurul orei 15.30 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 3.000 de euro. 


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția.


De asemenea, în urmă cu două zile, o femeie de 25 de ani, tot din Constanța, a sesizat Secția 3, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 16.45 a zilei respective, pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind sora ei și care i-a spus că a suferit un accident în baie, fiind nevoită să se deplaseze la spital. 


Ulterior, în discuția telefonică a intervenit și un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic și care i-a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a efectua intervenția chirurgicală. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție.


Nu în ultimul rând, tot în urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 70 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 15.40 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 4.000 de euro. 


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.




Comentează știrea

G
9 mai 2017
O rezolvare

In Romania inca se vand cartele telefonice fara identificarea cumparatorului. In marea majoritate a lumii datele iti sunt inregistrate. Astfel dai telefoane aiurea, se afla cine a facut-o.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.488 secunde