VAL DE PLÂNGERI! Salariul SUB MINIMUL pe economie, PENTRU POLIȚIȘTI. Oamenii legii se revoltă

47616
4
Cazuri incredibile semnalate pe site-urile de socializare de către Sindicatul Polițiștilor din România "Diamantul". Potrivit sindicatului, există agenți care iau salariul sub 1250 lei, minimul pe economie garantat de stat. 


Polițiștii cer explicații pentru a afla care sunt motivele pentru care salariul de funcție al unor agenți de poliție a ajuns sub minimul garantat de 1250 de lei. 


De asemenenea, au fost raportate cazuri în care, doi agenți au câștigat 1250 de lei, deși unul dintre ei muncise mai multe ore de noapte față de celălalt. "Vă rugăm să vă sesizați din ofici pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și înșelăciune, de către un grup infracțional din aparatul central al MAI, ai cărui membri au creat în scop de fraudă, modelul fluturaș de salariu într-o manieră care menționează ilegal și înșelător sporul pentru munca de noapte ca o componentă a salariului de funcție. Potrivit legii, sporul de noapte nu face parte nici din salariul de funcție și nici din salariul funcției de bază", se arată într-un comunicat emis pe o rețea de socializare de către Sindicatul Polițiștilor din România "Diamantul".       


Comentează știrea

Consyantin
8 august 2016
Salariile polițiștilor

Acestea sunt rezultatele negocierilor dintre sindicate și MAI. Ori dacă liderii sindicali au salarii de 7.000-8.000 lei pentru ceilalti de ce să mai existe interes? Afacerile le merg ceas ei sunt bine , nu-i intetesează de cel din stradă ori de la postul de politie comunal.

Secret
8 august 2016
Nu va mai plangeti

Ce am auzit când cei din școală incadrati din sursa externa sau plâns de conditi? "nu va mai plângeți" ca se poate si mai rău... acum voi de ce va plângeți când sunt oameni în țară asta care muncesc pe 800 de lei...asta e munciți si voi mai rău decât sclavi ca voi ați acceptat conditile astea încă din școală...

Coco
9 august 2016
Comentariu

Aceste sume sunt salariile de incadrare,dar publicati si sporurile pe care le au ca sunt o multime si nu sunt deloc de neglijat,norma de hrana,invirteli cu uniformele,cu banii ptr chirie,spor de antena,si altele care adunate fac niste sume frumusele.Plus ca nici nu cotizeaza la pensie,si au si dreptul de a iesi la pensie mult mai devreme fata de celelalte categorii ca vezi ca au muncit in conditii foarte stresante.

George
13 august 2016
Val de plangeri

Minimul pe economie este 1250 brut! Net (adica in mana, dupa plata taxelor si impozitelor) este 940! Daca sunt angajati din sursa externa, sa nu se planga! Sa le fie rusine! Oricum, un asemenea "politist" castiga in jurul a 2000 de lei net, cu toate sporurile!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1792 secunde