Vacanță în siguranță. Sfaturi pentru a nu ajunge victima hoților sau tâlharilor

195
Vacanță în siguranță. Sfaturi pentru a nu ajunge victima hoților sau tâlharilor - vacantainsiguranta-1594143341.jpg

Articole de la același autor

Pentru ca relaxarea să însemne distracție, polițiștii oferă câteva recomandări pentru a vă proteja de pericole. Astfel, pentru prevenirea furturilor, este necesar ca, atunci când mergeți pe plajă sau la o plimbare prin stațiune, nu luați sume mari de bani. O "gentuță" ținută în față sau protejată cu mâna constituie o modalitate bună de păstrare a valorilor.

"În vacanță, prieteniile se leagă repede: pe plajă, la piscină, în cluburi, dar fiți precauți și nu vă lăudați oricum cu sumele de bani pe care le dețineți", au mai atras atenția oamenii legii.

Pentru că este vară și sunteți în concediu, este de înțeles să doriți să petreceți până târziu în noapte. Dar pentru a nu risca să ajungeți victimă a tâlharilor, este bine să nu vă deplasați singuri, prin zone puțin circulate, după lăsarea întunericului.

"Dacă observați că sunteți urmărit/ă de unul sau mai mulți indivizi, deplasați-vă prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului inițial, anunțați prietenii sau familia cu privire la această suspiciune și cereți ajutorul unui polițist sau apelați la 112, dacă sunteți agresat.

Sunteți interesați să cumpărați lucruri frumoase pentru cei de acasă? Nu vă lăsați atrași în locuri izolate de către vânzătorii ambulanți care vă oferă lucruri ieftine. Nu veți câștiga nimic, dar puteți fi chiar tâlhăriți!

Bijuteriile și telefoanele mobile de ultimă generație, afișate ostentativ, reprezintă «magneți» pentru tâlhari. Evitați etalarea acestor accesorii pe stradă, în special când sunteți singuri, la ore târzii, în locuri izolate", sunt sfaturile oamenilor legii pentru a avea un sejur fără incidente, la malul mării. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2771 secunde