€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Vacanță în siguranță, pe litoral. Ce sfaturi ne dau jandarmii

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța derulează, în această perioadă, campania de informare și prevenire „Vacanță în siguranță!” 2018. Activitățile se adresează în special turiștilor care-și petrec concediul pe litoralul Mării Negre, în Năvodari, Mamaia și Vama Veche și 2 Mai.


Astfel, sâmbătă și duminică, 4 și 5 august, în stațiunea Mamaia la Piațeta Perla și la Piațeta Cazino, jandarmii constănțeni au derulat două activități de prevenire și informare. Aceștia au recomandat turiștilor să acorde o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate, să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați și să închidă autoturismele și să le parcheze în locuri special amenajate și iluminate corespunzător.


În caz de probleme, solicitați sprijinul Jandarmeriei sau Poliției prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență - 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8029 secunde