V-a expirat permisul de conducere? Iată ce trebuie să știți!

279
V-a expirat permisul  de conducere? Iată ce trebuie să știți! - permisevalabilitatesursajurnalul-1603806660.jpg

Articole de la același autor

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor reamintește că, având în vedere contextul pandemic, valabilitatea documentelor emise de serviciile publice comunitare regim permis de conducere și înmatriculare a vehiculelor se prelungește. Astfel, cei cărora le-a expirat valabilitatea permiselor de conducere trebuie să știe că, de fapt, potrivit Legii 55/2020, valabilitatea acestora „se menține pe toată durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.

Este și cazul autorizațiilor de circulație provizorie și a altor documente eliberate de Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, privind înmatricularea, înregistrarea, radierea și eliberarea autorizațiilor.

„În cazul autorizației de circulație provizorie, valabilitatea se menține doar pentru autovehiculele care dețin asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de circulație, în termen de valabilitate”, au mai arătat reprezentanții instituției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3382 secunde