Ursul Grădinii Zoo din Timișoara este obsedat sexual

1389
1
Ursul Grădinii Zoo din Timișoara este obsedat sexual - rocky31021700-1323861061.jpg
Vedeta Grădinii Zoologice din Timișoara, ursul brun carpatin Rocky, a fost izolat într-o cușcă din cauza apetitului său sexual excesiv. Animalul va fi supus în scurt timp unei intervenții chirurgicale de vasectomie.

Specialiștii avertizează îngrijitorii grădinii zoologice că apetitul ursului și pofta sa de a cuceri ursoiacele le pot determina pe femele să-și abandoneze puii pentru a se dedica masculului, scrie Realitatea.net.

"În această perioadă urșii doresc să procreeze, fac avansuri, iar femelele reacționează agresiv. Ele ar putea chiar să își omoare puii, care sunt acum dependenți de mamele lor. Este exact ca la lei. De asta îi scoatem alternativ în spațiu deschis. Rocky are un apetit sexual mai mare. Nu vrem să-l castrăm pe Rocky, dar ne gândim foarte mult și probabil că i se va face o vasectomie, ceea ce tot un fel de sterilizare este", a declarat Adrian Bere, reprezentatul Grădinii Zoologice din Timișoara.

Grădina Zoologică din Timișoara adăpostește, pe lângă ursul Rocky, și două ursoaiace și trei pui. Rocky este prezent imaginea grădinii, prezent în logo și pe toate materialel publicitare.

Comentează știrea

Ursul pooolar
14 decembrie 2011
Ursul si ziaristii

A naibii treaba. Ursul are vasectomie si acum il opereaza de boala asta cumplita... Ce sa mai zic... Scrisul asta nu-i asa usor cum crede lumea...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Vânătorul și ursul
Pagina a fost generata in 0.2221 secunde