Urmează concursul pentru funcții de conducere în instanțe și parchete. Vezi aici unde!

2450
Urmează concursul pentru funcții de conducere în instanțe și parchete. Vezi aici unde! - judecatori-1317032864.jpg
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea. Prin intermediul acestui concurs, la Constanța, urmează să fie ocupate 11 funcții rămase vacante la instanțe ori parchete.
Examenul se va desfășura în perioada 23 septembrie - 14 decembrie 2011, rezultatele finale urmând să fie afișate pe data de 14 decembrie.
Posturile scoase la concurs pe raza Parchetului Curții de Apel Constanța sunt următoarele: procuror general adjunct - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, prim-procuror adjunct - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, prim-procuror - Parchetele pe pe lângă Judecătoriile Medgidia, Tulcea, Babadag și Măcin.
Funcțiile de la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța ce urmează a fi ocupate sunt: președinte - pentru instanțele Judecătoriei Tulcea, Babadag și Măcin, și vicepreședinte - pentru instanțele Judecătoriei Medgidia și Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Economie : O Olimpiadă cu 1.010 câștigători
Pagina a fost generata in 0.2706 secunde