Urmărit internațional pentru trafic de persoane, prins la Mangalia

1410

Articole de la același autor

Un tânăr din Mangalia dat în urmărire internațională de către autoritățile din Spania pentru trafic de ființe umane a fost prins de polițiști la locuința sa din Mangalia, pe numele bărbatului existând un mandat european de arestare.
Potrivit anchetatorilor, Memet Erol, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut, marți, de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale.
Pe numele său, Judecătoria de Instrucție Carlet - Valencia emisese, la data de 1 octombrie 2008, un mandat european de arestare pentru trafic de ființe umane.
Erol este acuzat că, în perioada 2007 - 2008, a racolat mai multe tinere din Mangalia, pe care le-a dus în Spania pentru a se prostitua.
Fapta lui este pedepsită de Codul Penal spaniol cu închisoare de până la patru ani, iar în România pedeapsa pentru o astfel de infracțiune este închisoare de până la 15 ani.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a dispus reținerea lui Memet Erol în baza unei ordonanțe pentru 24 de ore.
Tânărul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, iar ieri a fost prezentat la Curtea de Apel Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9484 secunde