Urmărit internațional pentru CRIME DE RĂZBOI, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DIN Constanța

800
Urmărit internațional pentru CRIME DE RĂZBOI, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII DIN Constanța - razboiiugoslavia199915840600-1559134158.jpg
Polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat un bărbat, Stojcic Zoran, 57 de ani, care era urmărit internațional pentru crimă de război. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.


În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internațională, emisă de autoritățile bosniace.


Bărbatul în cauză, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internațională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei.


Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 30 mai a.c., să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2576 secunde