Urmărire spectaculoasă la Constanța și focuri de armă pentru prinderea unui băiat de 17 ani care nu a oprit la semnalul Poliției

1059
Urmărire spectaculoasă la Constanța și focuri de armă pentru prinderea unui băiat de 17 ani care nu a oprit la semnalul Poliției - politienoaptea27821400-1530444313.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni au folosit armanentul din dotare pentru a prinde un adolescent de 17 ani aflat la volanul unei mașini și care nu a oprit la semnalul acestora. El a fost urmărit în municipiul Constanța pe o distanță de aproximativ cinci kilometri, find trase patru focuri de armă, scrie news.ro.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 17 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism pe strada Pescarilor, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Adolescentul nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor rutieri, astfel încât a fost umărit în trafic pe o distanță de aproximativ cinci kilometri.

"Pentru prinderea și imobilizarea tânărului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând patru focuri de armă, unul în plan vertical, alte trei fiind trase în direcția anvelopelor autoturismului. În urma acestora, nicio persoană nu a fost rănită și nu s-au înregistrat pagube materiale", au precizat reprezentanții IPJ.

Pe timpul urmăririi, autoturismul a acroșat lateral o altă mașină care era oprită la intersecția străzilor Unirii cu Libertății.

Pe numele adolescentului de 17 ani polițiștii au întocmit dosar penal. Tânărul era în mașină cu prietena sa, autoturismul fiind al părinților fetei, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6279 secunde