Urmărire cu focuri de armă, după ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor

125
Urmărire cu focuri de armă, după ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor - politia115233660391539771615-1563100451.jpg

Articole recomandate

Urmărire în trafic după un șofer care nu a vrut să oprească la semnalele agenților. Șoferul urmărit de polițiști a abandonat autoturismul pe un câmp și a luat-o la fugă într-un lan de porumb, scrie realitateadesuceava.net.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi A4, care se deplasa din direcția comunei Vicovu de Jos spre comuna Straja.


Conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în viteză pe strada Calea Cernăuți. După aproximativ patru kilometri de urmărire autoturismul respectiv a ajuns la capătul drumului unde sunt amplasate bariere de acces în punctul vamal, nefuncțional. Pentru a scăpa de polițiști, șoferul urmărit a părăsit partea carosabilă, virând brusc stânga pe un teren arabil unde și-a continuat deplasarea circa 100 de metri, împotmolindu-se.

Polițiștii au continuat urmărirea pe jos și au observat că din autoturismul respectiv au coborât două persoane, care au luat-o la fugă într-un lan de porumb.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2315 secunde