Urmărire ca în FILME în județul Constanța! Un șofer FĂRĂ PERMIS a demarat în TROMBĂ la vederea polițiștilor. Aceștia au tras FOCURI DE ARMĂ

1061

Articole de la același autor

Un tânăr de 25 de ani i-a provocat pe polițiștii constănțeni la o urmărire ca în filme, după ce a refuzat să oprească în trafic la semnalul polițiștilor.



Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în data de 26.01.2019, în jurul orei 1, un bărbat în vârstă de 25 de ani a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Adamclisi. La un moment dat, polițiștii rutieri constanteni i-au făcut semnal regulamentar de oprire, însă acesta nu s-a conformat, astfel ca s-a procedat la urmărirea șoferului cu autospeciala din dotare și, de asemenea, urmărirea acestuia pedestru, moment în care a fost executat un foc de avertisment în plan vertical.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit faptul că autoturismul era radiat din 2017, iar conducatorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4489 secunde