Urmările tragediei din Mamaia! Au intrat în pământ cu 120 km/h. Medicii luptă pentru viața celor două fete

3579
5
Seara de joi a pus capăt zilelor a doi tineri, iar medicii luptă în conti-nuare pentru a salva viața altor două fete, rănite grav în urma accidentului teribil din stațiunea Mamaia. Cu toții se aflau în mașina care, potrivit martorilor, rula cu o viteză extrem de mare, peste 120 de km/h, înainte să intre direct în stâlp. Șoferul autoturismului avea permisul de doar opt luni, iar lipsa de experiență și teribilismul și-au lăsat adânc amprenta asupra destinului celor patru tineri. 


Șoseaua umedă și viteza i-a "condus" spre moarte
Impactul le-a fost fatal șoferului mașinii, Adrian Bîcu, și pasagerului dreapta, Emanuel Coroma. Mașina pur și simplu s-a încolăcit în jurul stâlpului, cei doi neavând nicio șansă de su-praviețuire. Cei patru tineri se întorceau din Constanța, după o vizită făcută de Ioana Dima, una dintre victime, la Școala Militară Amiral Ion Murgescu, acolo unde studiază iubitul ei. Lângă Ioana, pe bancheta din spate se afla și Veronica Anabella Vezeteu, prietena șoferului decedat. Martorii povestesc că tânărul aflat la volan avea o viteză amețitoare și, după ce a intrat în sensul giratoriu, a derapat și, din cauza carosabilului umed nu a mai reușit să redreseze autoturismul, care a intrat direct într-un stâlp din apropierea sensului giratoriu din zona "La Butoaie". Rudele spun că cei doi tineri se știau încă din copilărie, iar durerea este cu atât mai mare cu cât amândoi și-au găsit sfârșitul în acest mod. 


Emanuel Coroma avea antecedente penale, fiind condamnat în iulie 2015 la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru furt și a apucat să guste libertatea doar câteva zile. Era eliberat condiționat după o perioadă petrecută la Centrul de Reeducare Minori și Tineri Tichilești. Ambii tineri aveau vârsta de 20 de ani. 


Ambele fete sunt la terapie intensivă
Medicii continuă să fie rezervați în privința șanselor de supraviețuire a Ioanei Dima, fata în vârstă de 20 de ani, aflată în stare de comă. Este intubată, sub ventilație mecanică și prezintă mai multe politraumatisme grave. Starea de sănătate a Veronicăi Vezeteu, în vârstă de 19 ani, s-a ameliorat și cadrele medicale au reușit să o stabilizeze în urma operației de după accident. "Ambele fete se află la terapie intensivă, într-o stare hemo-dinamic stabilă. Una dintre ele este grav, cu două politraumatisme grave, iar cealaltă mai puțin. Sunt stabile, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea com-plicații", a precizat pentru "Cuget Liber", dr. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 


Adrian și Emanuel vor fi înmormântați duminică 
După accident, trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Morga Cimitirului Central pentru efec-tuarea necropsiei. Vineri, Adrian și Emanuel au fost aduși la capela bisericii "Sfânta Parascheva" din Năvodari. Duminică, prietenii și apropiații își vor lua adio de la cei doi la cimitirul din orașul Năvodari. 


Comentează știrea

DODO
5 martie 2016
pina cind ?

Au fost si vor fi accidente, politia este neputincioasa atita timp cit inca se mai face educatie de tip ,, dragul tatii beizadea ,,Pacat de tineretea lor Ei platesc aroganta si inconstienta parintilor Dumnezeu sa-i odihneasca !

Mos Ion
5 martie 2016
Politia,pompierii,primarul,presedintele senatului, Regina Angliei , ...ei sunt vinovati !

Mai terminati cu prostiile astea ! Singurul vinovat este Gibonul de la volan, iar ceilalti trebuiau sa refuze calatoria cu un criminal rutier .

rambo
5 martie 2016
sigur ca da...

doua puzzulici au vrut sa impresioneze doua pizzdulici... puzzulicile sunt acum in sicrie si pizzdulicile raman handicapate pe viata... s-a dus frumusetea pasaricilor.

Gabi
5 martie 2016
m u i e

sa-mi bag pl in toti comentatorii !

Elvis
6 martie 2016
Pt Gabi

Frustratule.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Eveniment : "Aveți grijă acolo sus!"
Pagina a fost generata in 0.919 secunde