URMĂRI GRAVE DUPĂ ACCIDENTUL DE LA ICIL / Femeia lovită a intrat în comă! Cadrele medicale au fracturi multiple

5133
6
URMĂRI GRAVE DUPĂ ACCIDENTUL DE LA ICIL / Femeia lovită a intrat în comă! Cadrele medicale au fracturi multiple - dsc0725-1509015273.jpg

Articole recomandate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, doctorul aflat în ambulanță a suferit fracturi costale, în timp ce asistenta are fractură la nivelul antebrațului. Cel mai grav a fost rănită pasagera taxiului, intrată în comă, cu traumatism craniocerebral grav, în prezent intubată și transportată la spital. De asemenea, șoferul taxiului a suferit un traumatism craniocerebral.




Comentează știrea

ion
26 octombrie 2017
tupeu

taximetristi se cred zeii soselei , ei nu respecta pe nimeni si nimic . singurul lucru bun pentru ei ,este BANUL ,cu cat mai mult . daca te uiti la ei ,majoritatea ,mai ales in timpul cald ,PUT a transpiratie ,masinile murdare ,dar tupeu cat cuprinde .vreau sa va spun ca nu ma refer doar la cei din constanta ,de peste tot. tupeul e legea lor .nu generalizam ,dar majoritatea . de-asta urarsc din taximetristi UBERUL.

George
26 octombrie 2017
Primaria si militia sunt de vina

Se intampla toate aceste lucruri pt ca nu sunt camere video pe strazi si monitorizare. Asa a fost educat occidentul. Acum aia au in sange respectarea legii.

George
26 octombrie 2017
Primaria si militia sunt de vina

Se intampla toate aceste lucruri pt ca nu sunt camere video pe strazi si monitorizare. Asa a fost educat occidentul. Acum aia au in sange respectarea legii.

bobo
26 octombrie 2017
Nu mai urcati in taxi. Taximetriștii sunt foarte periculosi

Mai bine mergeți cu RATC-ul

RATC-ist
27 octombrie 2017
CUM ADICA?

"șoferul taxiului a suferit un traumatism craniocerebral" : afirmatie total eronata! Animalele astea nu au crerebel, au doar cutii craniene goale de continut, sunt nesimtiti si prosti de la mama natura. Din cauza aceasta propun ca legiuitorul, in cazul unui accident produs de un taximettrist, sa-l considere pe acesta nevinovat intrucit nu are discernamint (parerea mea). Evident, sunt si exceptii, dar se stie, acestea intaresc regula!

Cianura
28 octombrie 2017
Trebuie Parapet de beton intre sensuri

Pentru toti soferake cu permisul luat la Pitesti: daca va uitati bine la poze vedeti unde a fost impactul pentru ca taximetristul a intors in loc in zona, chiar a trecut peste linia dubla, lucru pe care si alti soferi inclusiv taxigii il fac adesea in zona ICIL Kaufland si pe sensul opus dinspre Sp Municipal. Ambulantele trebuie sa reduca viteza si sa se asigure in intersectie "pana la evitarea oricarui pericol", dar cand un zevzec vireaza peste linia dubla cand vrea buricul lui, ce mai ai de facut?

Pagina a fost generata in 0.56 secunde