UPDATE / UNUL DINTRE CEI DOI BĂRBAȚI INTOXICAȚI, LA OVIDIU, DECLARAT DECEDAT!

1703
UPDATE / UNUL DINTRE CEI DOI BĂRBAȚI INTOXICAȚI, LA OVIDIU, DECLARAT DECEDAT! - blur-1546861282.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Unul dintre cei doi a fost transportat la spital de către elicopter. Al doilea bărbat, de aproximativ 50 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare., fiind declarat decesul. 


Din primele informații, se pare că cei doi pregăteau materiale de construcție în subsolul clădirii, unde utilizau un generator electric. După un timp, cei doi ar fi oprit generatorul și ar fi plecat, iar la întoarcere ar fi coborât în subsol pentru a-l reporni, moment în care s-ar fi intoxicat.


***


Echipele ISU Dobrogea intervin de urgență, în localitatea Ovidiu, acolo unde două persoane s-ar fi electrocutat, la subsolul unei case situate pe variantă. 


UPDATE - Potrivit reprezentanților ISU, cele două persoane au fost găsite în stare de inconștiență. La fața locului intervin o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Palas, o ambulanță SMURD B și elicopterul SMURD.


UPDATE - Unul dintre bărbați este inconștient, dar prezintă semne vitale, iar la cel de-al doilea s-a început protocolul de resuscitare.


UPDATE - Se pare că cei doi bărbați s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, fiind exclusă varianta electrocutării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde