UPDATE - Tragedie la Constanța. Un CONSILIER JUDEȚEAN PSD s-a aruncat de la etajul 10

4461
5
UPDATE 3 - Bărbatul care și-a pierdut viața astăzi după ce a căzut de la etajul 10 se numește Nicolae Stelian Fronescu. Acesta era consilier județean și a fost director la Direcția Piețe Târguri și Oboare.




"Consiliul Județean Constanța deplânge tragica dispariție a celui ce a fost Stelian – Nicolae FRONESCU și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Consilier județean în două mandate, Stelian – Nicolae FRONESCU a fost un exemplu de demnitate și omenie pentru cetățenii județului Constanța și pentru colegii săi din Consiliul Județean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", transmite Biroul de Presă al CJC.



UPDATE 2 - Din primele informații, bărbatul s-ar fi aruncat de la mai bine de 30 metri înălțime și a căzut direct în copac. Acesta avea 48 de ani și locuia în zonă. Militarii l-au dat jos din pom, iar criminaliștii au demarat cercetările în acest caz. Oamneii legii încearcă să afle împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul și ce căuta bărbatul pe bloc. 


UPDATE 1 - Medicii s-au deplasat imediat la fața locului. În ciuda eforturilor depuse, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei și au constatat decesul.


Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța intervin, în aceste momente, pe strada Eliberării, în zona sediului RATC, unde o persoană a căzut de pe un bloc, în copac. Din primele informații, este vorba despre un accident de muncă. Vom reveni cu detalii.

Comentează știrea

Porcusor
28 iulie 2015
Nicusor

Pai daca-l plange asa de rau, de ce nu-i urmeaza exemplul? Ne-ar face la toti un mare bine ! Apropos, cu cancerul ala super naspa in stadiul terminal ce s-a intamplat ? S-a vindecat miraculos ? Sper sa te arunci in fata trenului ca aia meriti.

Rick
28 iulie 2015
Indemn

Poate asa scapam de comunistii , ne ajuta si DNA. Sa dispara toti tradatorii din Romania. Pe toti bolesvicii romani ( tineri sau batrani ) ii indemn sa se arunce de sus. Vor fi aplaudati ca parasutisti "eroi".Sa fiti binecuvantati de preacurvitul Teodosie, cel mai mare bolsevic roman

musca de pe caciula
28 iulie 2015
fara comentarii

unde e tragedia?

mazare
28 iulie 2015
droguri

Baaaiiiii a cazut de la etajul 10? Vroia saearga la piats si a cazut de la etajul 10.prostilor de scriitori la ziar.ca jurnalusti nu pot sa va șpun.

Faget Octavian
29 iulie 2015
Condoleante familiei

Dumnezeu sa te ierte Nicusor!!! Un baiat exceptional am navigat cu el in 1995 pe M/N Teleorman!!! Nu mai faceti comentarii rautaciose daca nu l-ati cunoscut! Sailing Home prietene drag!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2387 secunde