Update. TRAGEDIE într-un liceu din CONSTANȚA! Un ELEV a MURIT

1402

Articole de la același autor

UPDATE: Lumânări în memoria elevului electrocutat

Cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca" sunt în stare de șoc, după moartea elevului Gabriel Mihai.

Adolescentul abia începuse clasa a IX-a, după ce a fost repartizat în etapa a III-a. Părinții săi sunt plecați la muncă în Spania, el fiind lăsat în grija unei rude. Vineri după-amiază, adolescentul a plecat acasă, în satul Ghindărești, dar s-a întors duminică, la ora 14,00.

"În mod obișnuit, copiii din județ, cazați în cămin, se întorc de acasă luni dimineață. Elevul s-a întors duminică, dar nu a intrat pe la poartă, cum ar fi trebuit, și nici nu a anunțat pedagogul. Și-a lăsat bagajele în cameră și a plecat, împreună cu un coleg mai mare, să se joace în curtea școlii", ne-a spus prof. Elena Gogu, directorul unității de învățământ.

Nu a rămas însă în curtea școlii ci a sărit gardul pe la terenul fostului Spital CFR, din Palas, iar de acolo, împreună cu mai mulți copii din cartier, a mers în depoul CFR, unde s-a urcat pe o locomotivă trasă pe o linie moartă. A murit, însă, electrocutat.

Astăzi, în memoria lui, la intrarea în unitatea de învățământ au fost aprinse lumânări. 





Un adolescent de 16 ani, elev al Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca", a murit, aseară, electrocutat. Polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați prin 112, în jurul orei 20.30. Adolescentul Gabriel M., din Ghindărești, locuia în căminul instituției de învățământ din Palas, iar aseară a mers cu un coleg în depoul CFR, situat în apropierea liceului. 

Cei doi au intrat în depou, iar tânărul s-a urcat pe o locomotivă, moment în care a intrat în raza de acțiune a liniei străbătute de 27.000 de volți. Victima a fost electrocutată și a murit pe loc, medicii care au ajuns la fața locului spunând că avea arsuri grave pe 70% din suprafața corpului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 23 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la cinema Fantasio
Luni, 23 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Copil de 12 ani, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 1.4088 secunde