UPDATE - Tânărul prins gonind cu 246 km/h pe A2, fiul unui cunoscut AFACERIST din Constanța

6915
23

Articole de la același autor

Aseară, la ora 21.46, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Autostrăzi - Biroul de Poliție A2 au depistat un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. 




Tânărul a fost depistat de polițiști cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Soarelui (A2), la km. 75, pe sensul de mers București - Constanța, conducând cu o viteză de 246 km/h. 


Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei și 15 puncte de penalizare. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. 


Acesta a mai fost sancționat contravențional în cursul lunii martie 2012, pentru depășire neregulamentară, fiind luată totodată măsura reținerii permisului de conducere. În urma contestației depuse de cel în cauză, i-a fost restituit permisul de conducere până la soluționarea definitivă a cauzei.


UPDATE - Tânărul prins gonind cu 246 km/h pe A2, fiul unui cunoscut AFACERIST din Constanța 


Tânărul de 24 de ani care a fost prins, seara trecută, gonind cu 246 km/h pe Autostrada A2 este nimeni altul decât Răzvan Dumitrache, fiul cunoscutului om de afaceri Sorin Dumitrache. După cum însuși se recomandă pe pagina de Facebook, Răzvan este "proprietar la Hotel Pacific Constanța". Răzvan Dumitrache conducea un Audi A8 de 184 de cai putere și gonea dinspre București către Constanța. 


Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
GADEA
5 septembrie 2013
BEIZADEA

LUATII SI MASINA

Fiul unui....
5 septembrie 2013
Spuneti bai clar, cine-i tasu' ?..cel cu portul de la Midia ?....

Bai nerusinatilor, spuneti dracu' cine-i tasu' ?....este cel de la Midia cu portul si care o are si pe fiisa deputat, Dumitrache....dati date concrete ca nu va da nimeni afara de la ziar....

VASILE
5 septembrie 2013
TARA DE KKT

STATI LINISTITI ! IN MAMAIA SUNT SUFICIENTI STALPI SAU POMI!!

ion
5 septembrie 2013
in pom cu el!

cand o sa scrieti un articol despre acest rahat cu ochi si masina cum ca a crapat intre fiarele contorsionate ala bolidului luat de taticu sa vedem atunci ce mai face marele om de afaceri constantean? da i spaga lu dracu ca sa se poarte frumos cu fisu ce o sa putrezeasca in iad?

dacia 1310
5 septembrie 2013
hahaha

Ce fata de meltean din CET are shau. Nu-i de mirare ca n-are nimic in cap. De fapt cam asa sunt toti astia care se-ascund dupa fusta lui taticu. Abia astept sa-l vad ars de viu sau printr-un pom pe la rond prin mamaia. Sincer o spun. Acu sper, tot sincer, sa fie singur in masina. Hai ca deja am scris prea mult de dobitocu asta

MARIA
5 septembrie 2013
Nu rata

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fonduri europene nerambursabileRo

admirator
5 septembrie 2013
pai auziti ce zice

odrasla mea: a fost unu prins cu peste 300 km/h... Ce sa le facem? Le uram "Drum bun" si stalpi de piatra!

bogdan
5 septembrie 2013
cretin

faza tare e ca are ochelari de soare noaptea

n.v.t.
5 septembrie 2013
CORUPTIE = ROMANIA

""În urma contestației depuse de cel în cauză, i-a fost restituit permisul de conducere până la soluționarea definitivă a cauzei."" ?!?!?! .. deci cu alte cuvinte, degeaba i.si fac " cei mici"" de la Politia Rutiera treaba si i.i ridica permisul de conducere, daca cei mari i-l elibereaza dupa asa zisa "" CONTESTATIE"" si apropo contestatie= este acea modalitate ce permite unei persoane/ institutitie sa -si dovedeasca nevinovatia ( in cazul de fata) .. deci ma intreb oare cu ce argumente a venit " baiatul risipitor'' sau papi a lui de i s-a restituit prima data permisul..

mitica
5 septembrie 2013
???

Nustiu daca e maharul de la midia. Pe ala il cheama Ion Dumitrache. SIGUR!!! Ori cocalarul de reporter...a dat-o cotita ....ori e Sorin Dumitrache. Cine il stie???

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4043 secunde