UPDATE / Sinucidere în arestul IPJ Constanța! Bărbatul cercetat avea 72 de ani

1501
UPDATE / Sinucidere în arestul IPJ Constanța! Bărbatul cercetat avea 72 de ani - ipj-1585748190.jpg

Articole de la același autor

Un grav incident s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în arestul IPJ Constanța, situat în bd. Mamaia, unde un bărbat a încercat să se sinucidă! 
"Este vorba despre o tentativă de suicid prin strangulare", au transmis reprezentanții ISU Constanța. 


Vom reveni cu amănunte!


UPDATE 
Din primele informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost arestat preventiv într-un dosar de distrugere prin incendiere.


UPDATE 
Bărbatul este din municipiul Constanța, iar infracțiunea a fost comisă la sfârșitul anului trecut, mai precis în ultima zi din 2019.


UPDATE 
La data respectivă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în atenția cărora se află dosarul penal, au dispus ca bărbatul să fie anchetat în libertate, sub control judiciar. Dar acesta nu s-a prezentat la două termene de verificare, motiv pentru care anchetatorii s-au adresat instanței de judecată, care, pe 23 martie, a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. 


UPDATE 
Astăzi, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Constanța și adus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind depus în Centrul de Arest Preventiv. 
Acesta a fost introdus în arest la ora 14.00, iar două ore mai târziu, în jurul orei 16,00, a fost găsit spânzurat. Acesta a rupt o fâșie din cearșaf, pe care a agățat-o de gratii. 


UPDATE 
La această oră, 17.09, încă se realizează manevrele de resuscitare! 


UPDATE 
În jurul orei 17.20, a fost declarat decesul bărbatului!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde