Mai multe ştiri online:

UPDATE. Sesizarea privind refuzul președintelui de a o revoca pe Kovesi a ajuns la CCR

Ştire online publicată Luni, 23 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
UPDATE: Luni după-amiază a ajuns la CCR sesizarea privind refuzul președintelui de a o revoca pe Kovesi înaintată de ministrul Justiției, Tudorel Toader.


Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că sesizarea formulată după refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o revoca din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va ajunge în cursul zilei de luni la Curtea Constituțională a României (CCR).


"M-am întâlnit cu doamna premier, i-am prezentat proiectul de sesizare a Curții Constituționale, argumentele, conținutul acelui proiect. Domnia sa a fost de acord, l-a semnat în prezența mea. În cursul zilei de astăzi, sesizarea ajunge la Curtea Constituțională", a declarat Toader, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8264 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8631 secunde