UPDATE - Pompierii, în alertă! Femeie sechestrată într-un apartament din Constanța

159
UPDATE - Pompierii, în alertă! Femeie sechestrată într-un apartament din Constanța - 6octombriefemeieblocata-1412602363.jpg

Articole de la același autor

UPDATE Potrivit oamenilor legii care au răspuns sesizării primite la 112, odată ajunși la fața locului, la blocul de la numărul 96, de pe Bulevardul Ferdinand, au găsit o tânără care rămăsese blocată în apartament. Din primele date, se pare că prietenul tinerei aflate în locuință plecase din apartament cu puțin timp înainte, iar în momentul în care și fata a vrut să părăsească locuința, i s-a rupt cheia în ușă.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și un echipaj de la Secția 3 Poliție. Oamenii legii i-au explicat tinerei că singurele metode prin care o pot scoate din apartament este fie să spargă ușa, fie să o scoată pe fereastră, cu ajutorul scării la înălțime. Tânăra a refuzat ambele variante și a preferat să aștepte sosirea mamei ei, care urmează să solicite sprijinul unui lăcătuș.

Oamenii legii spun că în acest caz nu a fost vorba despre nicio situație de urgență, care să impună intervenția lor, astfel că analizează dacă o vor amenda pe tânără pentru alertarea nejustificată a forțelor de ordine. 



UPDATE / Din primele informații se pare că este vorba despre un caz de violență domestică. În urma unor certuri, soțul și-ar fi blocat soția în casă, rupând cheia în ușă.


Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Ferdinand, pentru a debloca o ușă. 


Vom reveni cu amănunte


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3848 secunde