UPDATE - Ploaie cu grindină și strat de gheață pe asfalt, spre Constanța. Traficul este deviat

513
UPDATE - Ploaie cu grindină și strat de gheață pe asfalt, spre Constanța. Traficul este deviat - img201405150017486471300-1400155750.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul de pe calea unidirecțională Constanța - București a Autostrăzii A2 este deviat din nodul rutier Lehliu - Gară, de la kilometrul 65 al autostrăzii, pe DN 3, către București. Această măsură s-a aplicat pentru că, în zona kilometrului 41 al autostrăzii A2, carosabilul este acoperit de un strat gros de câțiva centimetri, de gheață și apă, ca urmare a precipitațiilor abundente, sub formă de grindină. Este posibil să se aplice măsura devierii traficului de pe autostradă, pe drumurile naționale adiacente acesteia. 


Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză foarte redusă, adaptată permanent condițiilor concrete de drum și trafic, iar cei care încheie coloanele de autovehicule trebuie să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, din spate, să încetinească și, după caz, să oprească în timp util, evitându-se astfel producerea de coliziuni.



Ploaie violentă, cu grindină și un strat de gheață așternut pe asfalt, la mijlocul lunii mai: acestea sunt efectele vremii pe autostrada A2. Cel puțin un accident, fără victime, a avut loc în zona Fundulea, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Martie 2014
Stire din Social : ANM. Ceață densă pe autostrada A2
Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Social : Cod galben de ceață la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4998 secunde