UPDATE / Percheziții în CONSTANȚA, în această dimineață

933
UPDATE / Percheziții în CONSTANȚA, în această dimineață - fondperchezitii13758891181398407-1398744938.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni efectuează, la această oră, percheziții în trei județe din țară, printre care și Constanța. 


UPDATE -  În această dimineață, peste 50 de polițiști din Constanța, Ialomița și Bacău, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează mai multe percheziții în trei județe, la persoane bănuite de participare și complicitate la săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune, fals privind identitatea, fals sub semnătură privată, uz de fals și evaziune fiscală.
 
La această oră, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pun în executare 8 autorizații de percheziții domiciliare, fiind vizate mai multe persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de înșelăciune, fals privind identitatea, fals sub semnătură privată, uz de fals și evaziune fiscală.
 
În cauză, trei dintre persoanele bănuite sunt arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 17 aprilie. Este vorba despre frații Marian și Mihai Lupu, ambii de 33 de ani, și Ahduan Iuzeir, de 34 de ani. Cei trei sunt acuzați că, în perioada decembrie 2013 – aprilie 2014, prin atribuirea de calități mincinoase de reprezentanți ai unei societăți comerciale, au desfășurat o activitate compexă de înșelăciune a altor reprezentanți a mai multor societăți comerciale, de la care achiziționau bunuri, pe care le-ar fi achitat prin emiterea în fals de file CEC sau bilete la ordin. Potrivit anchetatorilor, cei trei ar fi achiziționat marfă precum uleiuri de motor, cauciucuri, motorină etc., pentru care au emis, la momentul preluării mărfii, file cec sau bilete la ordin în fals.
 
Prejudiciu estimat inițial a fost de 497.240 lei, din care au fost recuperate bunuri în valoare de aproximativ 400.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7208 secunde