UPDATE / ȘOFERIȚA CARE A GONIT PRIN ORAȘ ARE PERMISUL SUSPENDAT ȘI ESTE INTERNATĂ LA PSIHIATRIE

2466
UPDATE / ȘOFERIȚA CARE A GONIT PRIN ORAȘ ARE PERMISUL SUSPENDAT ȘI ESTE INTERNATĂ LA PSIHIATRIE - ofemeie-1498631187.jpg
UPDATE / Femeia din București, în vârstă de 45 de ani, care a provocat haos în Constanța, trecând de mai multe ori pe culoarea roșie a semaforului și provocând mai multe accidente, are permisul suspendat.


UPDATE / Andreea Elena I. nu va putea șofa până nu se termină dosarul penal deschis pe numele ei, pentru refuzarea de recoltare a probelor biologice. Ulterior va fi consultată de un medic specialist, iar în funcție de diagnostic i se va putea anula dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.




La data de 27.06.2017, ora 11.30, numita I.A.-E., în vârstă de 45 de ani, din București, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, unde a provocat mai multe accidente soldate cu pagube materiale.


Polițiștii constănțeni au observat în momentul identificării șoferiței în cauză un comportament delirant cu o gândire dezorganizată.


În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost condusă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe cu efect psihoactiv.


Deoarece a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, medicii care au consultat-o au decis transferarea la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Constanța.


În cauză a fost întocmit dosar penal.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5 secunde