UPDATE. Mamă și fiică, înjunghiate mortal de un irakian. Bărbatul a fost împușcat de polițiști

278
UPDATE. Mamă și fiică, înjunghiate mortal de un irakian. Bărbatul a fost împușcat de polițiști - criminalisti-1543220546.jpg

Articole recomandate

Două femei au fost înjunghiate mortal de un bărbat. Conform ultimelor informații, poliția l-a împușcat pe atacator.

Poliția Județeană Ilfov precizează că duminică, în jurul orei 17.30, instituția a primit un apel, prin 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate prin înjunghiere.

"Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", spun reprezentanții Poliției Ilfov.

La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au spus că femeile erau moarte, iar pentru bărbat s-au început manevrele de resuscitare care nu au dus la niciun rezultat, astfel că el a fost declarat decedat.

Inițial, primele informații indicau că bărbatul ar fi fost de origine irakiană și și-ar fi ucis soția și fiica.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde