UPDATE - INCENDIU VIOLENT ÎN CONSTANȚA! 19 APARTAMENTE AU ARS DIN TEMELII

666
UPDATE - INCENDIU VIOLENT ÎN CONSTANȚA! 19 APARTAMENTE AU ARS DIN TEMELII - incendiuineforiesud1392228724-1392548177.jpg

Articole de la același autor

Noapte albă pentru pompierii constănțeni. Militarii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 00.06, despre faptul că un incendiu a izbucnit la un ansamblu de locuințe sociale din Cernavodă, în cartierul Columbia. 


Deși pompierii constănțeni, cu cinci autospeciale s-au luptat cu flăcările mai bine de șase ore, nu mai puțin de 19 apartamente s-au făcut scrum. Mai exact, focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric, de la mai multe cabluri neizolate corespunzător dintr-un imobil. Ansamblul de locuințe, care cuprindea 12 apartamente, a fost cuprins de flăcări imediat și, în ciuda eforturilor pompierilor, ansamblul a ars complet. Mai mult, flăcările s-au extins și la alte imobile, însă militarii au reușit să reducă pagubele. În incendiu au ars, în total, 1.200 mp. Din fericire, nu au existat victime. 


UPDATE - În urma incendiului, au fost distruse două barăci de pe strada Prundului, din cartierul Columbia. Este vorba despre baraca 9, distrusă în întregime, și baraca 14, a cărui acoperiș a ars. 


În urma incidentului, Primăria Cernavodă a luat măsuri pentru asigurarea siguranței locatarilor. Astfel, potrivit primarului Gheorghe Hânsă, pentru persoanele rămase fără adăpost au fost amenajate spații de adăpostire la sala de sport din localitate și la Căminul de persoane vârstnice. De asemenea, acestora li s-a asigurat hrană caldă. 


De asemenea, pe viitor se vor face toate demersurile pentru ca cei afectați să primească noi acte de identitate, căci tot ce aveau a fost distrus de incendiu. 


"Vom lua toate măsurile necesare pentru ca persoanele afectate de incendiu să beneficieze de o locuință adecvată cât mai curând posibil", a precizat primarul. 


În urma incendiului, au fost distruse 19 apartamente, în care locuiau 70 de persoane, dintre care 24 minori. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Eveniment : UPDATE / INCENDIU în CONSTANȚA!
Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Mort în incendiu, în Constanța
Pagina a fost generata in 1.8013 secunde