UPDATE / GRAV ACCIDENT RUTIER, LA CONSTANȚA. O bătrână a murit. ȘOFERUL FUGAR A FOST PRINS

3624
UPDATE / GRAV ACCIDENT RUTIER, LA CONSTANȚA. O bătrână a murit. ȘOFERUL FUGAR A FOST PRINS - politia1420812622-1497532217.jpg
UPDATE / În urmă cu pușin timp, șoferul care a provocat accidentul mortal și a fugit de la locul faptei a fost prins. Acesta are 25 de ani și se afla la domiciliu. Din primele cercetări, a rezultat că nu deține permis de conducere pentru nicio catergorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.




Accident mortal în localitatea constănțeană Sinoe. 


Potrivit martorilor, un șofer a dat peste o femeie, în vârstă de 81 de ani, și a fugit de la locul accidentului, nepăsându-i de starea victimei. 


Persoana care a sunat la 112 le-a spus operatorilor că șoferul a fugit, iar în momentul apelului femeia era inconștientă. 


Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au ajuns la locul accidentului însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei.


La ora 15.30 s-a produs un accident rutier pe DJ 226, pe raza localității Sinoe. Un autoturism a acroșat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. Victima a decedat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Constanța, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4658 secunde