UPDATE. Galerie foto. Lovitură dată BIȘNIȚEI DE ȚIGĂRI din Constanța

375

Articole de la același autor

UPDATE - Suspecții achiziționaseră țigările de la un individ deocamdată neidentificat, din zona Abator și urmau să le comercializeze, ilegal, în zona pieței Tomis III.



Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant, pe raza municipiului Constanța, patru persoane care tranzacționau 40.000 de țigarete (2.000 de pachete de țigări) de contrabandă, din două autoturisme.


Ieri, în jurul orei 13.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Constanța au desfășurat în zona de competență o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun.

Polițiștii de frontieră au prins în flagrant, în municipiul Constanta, patru persoane care transferau, dintr-o autoutilitară înmatriculată în România într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cantitatea de 40.000 de țigarete netimbrate din mărcile Ashima și Marble, de proveniență magazin duty-free.

Cercetările au stabilit faptul că Beinur R., în vârstă de 25 ani, Șenol A., de 46 ani, Ergean N., de 27 ani și Sanie T., de 54 ani, achiziționaseră țigaretele dintr-o piață agroalimentară cu scopul de a le revalorifica pe piața neagră din municipiul Constanța.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de țigarete, evaluate la aproximativ 20.000 de lei, și au indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor, o autoutilitară marca Renault și un autoturism marca Ford, în valoare totală de 6.000 de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5795 secunde