UPDATE - Elev ÎNJUNGHIAT în pauză, la un liceu din județul CONSTANȚA

348
UPDATE - Elev ÎNJUNGHIAT în pauză, la un liceu din județul CONSTANȚA - ambulantapozamare-1431333644.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Elevul a fost înjunghiat în coapsă, iar în prezent se află internat în Secția de Chirurgie a Spitalului municipal Medgidia, starea lui fiind stabilă. 


Potrivit oamenilor legii și reprezentanților unității școlare, cei doi tineri - victima, elev în clasa a XI-a și agresorul, elev în clasa a X-a - nu au mai făcut probleme până acum, ba chiar fac amândoi naveta de la Izvorul Mare și respectiv Peștera. 
În pauza dintre ore, cei doi au plecat amândoi la un magazin din apropierea școlii, situat la aproximativ 50 de metri de unitate. În fața magazinului însă, între ei a izbucnit un conflict, pe fondul vânzării unui ceas, iar elevul de clasa a X-a a scos un briceag pe care-l avea la el și l-a înfipt în picior colegului său. 
Ulterior, realizând ce s-a întâmplat, împreună cu alți tineri, a ajutat-o pe victimă să ajungă până în fața liceului, unde a fost sesizată conducerea unității de învățământ. 


"Am solicitat o ambulanță, iar elevul rănit a fost transportat la spital. De asemenea am sesizat incidentul și Poliției Medgidia, care a demarat cercetări. Și la nivelul unității noastre de învățământ va fi demarată o anchetă, de către Comisia pentru Combaterea Violenței, în urma căreia urmează să se stabilească ce măsuri vor fi luate", a precizat pentru "Cuget Liber" Rodica Vasilescu, directoarea Colegiului Tehnic.



Un licean de 16 ani, de la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia a ajuns, în această dimineață, la Urgența Spitalului Medgidia, după ce a fost înjunghiat de un alt elev. 


Din primele informații, cei doi, ambii în vârstă de 16 ani, s-au luat la ceartă în pauza dintre ore, unul dintre ei a fugit în afara unității de învățământ, dar a fost urmărit de adversarul său, care l-ar fi agresat.

Victima este la spital, iar cel de-al doilea elev este cercetat de polițiști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde