Update - DIRECTORUL "ENEL" S-A SINUCIS! S-A ARUNCAT DE PE CLĂDIREA INSTITUȚIEI

389
UPDATE - ENEL confirmă moartea directorului general Matteo Cassani

Reprezentanții ENEL au confirmat, în urmă cu câteva minute, că directorul Matteo Cassani a murit. "Vă informam că astăzi a avut loc o tragedie, în care colegul nostru Matteo Cassani, directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia și-a pierdut viața. Nu cunoaștem circumstanțele acestui accident. O investigație a autorităților este în curs de derulare", se arată într-un comunicat transmis pe adresa redacției.

Matteo Cassani lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziții de conducere în cadrul companiei noastre. Un om respectat de toți colegii și apreciat de clienți și de întreaga comunitate de business.

"Prioritatea noastră în acest moment este să fim alături de familie și colaboratorii săi apropiați. Sperăm că întreaga presă să respecte intimitatea persoanei implicate și să nu speculeze pe acest eveniment nefericit", mai precizează Biroul de presă al ENEl România.


Directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, azi, după ce s-a aruncat de pe clădirea instituției, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală. Cassani avea 42 de ani.


O ambulanță care trecea prin zonă și mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani, scrie mediafax.ro.

Potrivit reprezentanților ambulanței, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Matteo Cassani avea 42 de ani și era directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Polițiști de la Serviciul Omoruri și criminaliști fac cercetare la fața locului și vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din fața clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.

Trupul neînsuflețit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7313 secunde