UPDATE - Directorul Bibliotecii Universitare și soția acestuia, găsiți MORȚI în casă

1067
1
UPDATE - Directorul Bibliotecii Universitare și soția acestuia, găsiți MORȚI în casă - mortcriminalisti-1514225038.jpg

Articole recomandate

Directorul Bibliotecii Central Universitare (BCU) Iași, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, și soția sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiți morți, în casă, luni seara, scrie realitatea.net



Potrivit unor surse judiciare citate de AGERPRES, femeia prezintă semne de violență pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Cei doi au fost găsiți în locuința lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

"Trebuiau să plece într-o vizită și nu au mai ajuns și a venit să vadă ce fac. L-a găsit pe el spânzurat. Atât știm. În rest nu știm absolut nimic. Era o familie atât de frumoasă. Nu știu... E o surpriză mare pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte", a declarat una dintre persoanele care i-a găsit pe cei doi.

Echipajul SMURD sosit la fața locului în urma sesizării făcute prin serviciul 112 nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soți.

Bogdan Maleon era profesor universitar doctor la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, iar din 2015 a fost numit director interimar al Bibliotecii Central Universitare.

Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universității Cuza, deschis în 2010.


Comentează știrea

catalin
25 decembrie 2017
ofertă

Ofertă oportunitate de venit cu câștig lunar suplimentar: cautam persoane disponibile. Câștiful va fi garantat printr-un contract de comision. Ne găsiți la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5791 secunde