UPDATE. Directoarea unei grădinițe, înjunghiată în apropiere de locul de muncă, A MURIT!

1077
UPDATE. Directoarea unei grădinițe, înjunghiată în apropiere de locul de muncă,  A MURIT! - 20375829142728029730831549004689-1516973225.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Femeia înjunghiată a murit, în ciuda efortului depus de medici. Se pare că lama cuțitului i-a atins inima.


Femeia înjunghiată azi se numește Nicoleta Botan și este chiar patroana grădiniței lângă care a fost atacată. Aceasta are doar 35 de ani și avea ordin de protecție împotriva soțului ei. 




Potrivit celor mai noi informații, victima este în stare critică. În timp ce medicii încearcă să o stabilizeze, anchetatorii îl interoghează pe suspectul reținut la scurt timp după ce și-a pus planul diabolic în aplicare.  


Bărbatul este audiat în acest moment la Secția 8 Poliție, fiind acuzat de tentativă de omor, potrivit evz.ro. Victima ceruse ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Clipele de coșmar s-au petrecut pestrada Agricultori nr.54, sector 2 din București.


xxx


O femeie a fost înjunghiată de soțul ei chiar lângă o grădiniță din sectorul 2 al Capitalei. Femeia a fost urmărită de partener și când a ajuns în apropierea grădiniței, acesta a atacat-o și a înjunghiat-o.

Victima a fost găsită de medicii de pe ambulanță în stare gravă. Medicii sosiți la fața locului au resuscitat victima care a fost găsită în stop cardio-respirator.

Nu se știe dacă erau copii de față când a avut loc agresiunea. Soțul agresor a fost reținut de poliție în scurt timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 26 Ianuarie 2018
Stire din Eveniment : GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 0.9272 secunde