UPDATE. Destin tragic! Bărbat din județul Constanța, omorât de mașină la câteva minute de la ieșirea din închisoare

608
1
UPDATE. Destin tragic! Bărbat din județul Constanța, omorât de mașină la câteva minute de la ieșirea din închisoare - accident13839854131417538770-1418246781.jpg

Articole de la același autor

UPDATE /  Un tânăr care doar ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă a murit, aseară, după ce a fost lovit de un autoturism. Beadin Osman, de 28 de ani se afla cu mai mulți foști deținuți și, după ce au făcut formalitățile pentru ieșirea din Penitenciarul Poarta Albă, în jurul orei 18.30, au ieșit în drumul județean 228. Ei știau că la 18.45 va veni un autobuz de transport persoane, așa că au început să alerge spre stație. Nu au ajuns departe, pentru că tânărul de 28 de ani a fost lovit de un șofer care circula regulamentar pe DJ 228. 


La fața locului au ajuns imediat polițiștii Biroului Rutier Medgidia, dar și echipaje de ambulanță. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, tânărul s-a stins din viață.

Rutieriștii l-au testat pe Virgil Cioran, șoferul care conducea un Opel Astra, cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru tragerea la răspundere a vinovatului pentru tragedia produsă. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca vina să o fi avut bărbatul care s-a urcat la volan băut.

Astăzi, medicii legiști vor efectua și necropsia tânărului care a decedat. Familia acestuia se pregătește de înmormântare. Beadin Osman ieșise din Penitenciarul Poarta Albă, unde a ispășit o pedeapsă de trei ani și o lună pentru furt.

XXX


Un bărbat a murit, în această noapte, în apropiere de Poarta Albă, după ce a fost accidentat de un autovehicul. Potrivit Poliției Rutiere Constanța, victima, un fost deținut eliberat cu câteva minute înainte de accident, mergea pe carosabil, alături de alți trei bărbați, eliberați odată cu el din penitenciarul de la Poarta Albă. Un șofer care circula regulamentar l-a lovit însă în plin pe tânăr. Bărbatul a murit. Un bărbat a murit, în această noapte, în apropiere de Poarta Albă, după ce a fost accidentat de un autovehicul. Potrivit Poliției Rutiere Constanța, victima, un fost deținut eliberat cu câteva minute înainte de accident, mergea pe carosabil, alături de alți trei bărbați, eliberați odată cu el din penitenciarul de la Poarta Albă. Un șofer care circula regulamentar l-a lovit însă în plin pe tânăr. Bărbatul a murit.


Comentează știrea

mielutu
11 decembrie 2014
????????????????????

1.numai in romania se poate elibera un detinut noaptea. 2. chiar si in comunism eliberatii erau transportati pana la gara, autogara, etc cu un vehicul al inchisorii.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier la Delfinariu
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Sport : Fotbalist român, mort după un infarct
Pagina a fost generata in 0.6784 secunde