UPDATE. DESCINDERI LA CONSTANȚA. Vizat, un grup specializat în furturi de mașini de lux / Galerie foto

512

Articole de la același autor

UPDATE: La această oră, Poliția Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă al M.A.I., face 12 percheziții în București, Ilfov, Prahova și Constanța și pune în executare 12 mandate de aducere, transmite b.politiaromana.ro.
Acțiunea Poliției Capitalei vizează documentarea întregii activități infracționale a unei grupări specializate în trafic cu autoturisme de lux ce ar fi fost furate din afara țării. Acestea ar fi fost ulterior comercializate pe teritoriul României cu acte false.

Prejudiciul este estimat la 500.000 de euro.


Polițiștii de la București împreună cu mascații Serviciului Acțiuni Speciale Constanța descind în aceste momente în mai multe locații din Constanța și Murfatlar dar și din restul țării. Este vizat un grup specializat în furturi de mașini de lux. Se pare că mai multe persoane de etnie rroma mergeau în Elveția unde își puneau soțiile să închirieze mașini de lux. Ulterior aceștia ieșeau din țară folosind contractul de închiriere și mai apoi le înmatriculau fraudulos în România. Se pare că și un dealer auto din Constanța ar fi implicat în acest dosar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde