UPDATE. Criminalul vietnamez, care a ucis și apoi a dispărut, prins de polițiștii români

237
UPDATE. Criminalul vietnamez, care a ucis și apoi a dispărut, prins de polițiștii români - exercitiupolitie611024x683-1574063180.jpg

Articole recomandate

UPDATE -  Cetățeanul vietnamez care a omorât un conațional într-un centru de cazare a muncitorilor din București a fost depistat de către polițiștii Serviciului Omoruri, fiind condus la audieri la sediul Poliției Capitalei, informează DGPMB.


"Ieri, în jurul orei 18,00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbați de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat", precizează luni Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Agresorul a fugit din centrul de cazare imediat după conflict.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. 


Știrea inițială


Un criminal vietnamez e căutat în București. Și-a ucis un coleg de muncă și a dispărut din locația unde cei doi erau cazați. Asiaticii veniseră în România cu forme legale și munceau în construcții.

Duminică, în jurul orei 18.00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbați, de origine vietnameză, în urma căruia unul dintre ei a fost grav rănit.


La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În urma investigațiilor și audierilor efectuate a fost identificat posibilul agresor, acesta în prezent fiind căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, scrie observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6781 secunde