UPDATE / Crimă la Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat. Cine este victima și unde s-a petrecut tragedia

2036
UPDATE / Crimă la Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat. Cine este victima și unde s-a petrecut tragedia - crima-1537189467.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, este vorba despre un conflict spontan între doi ciobani.

"La data de 17 septembrie, în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați printr-un apel 112 că în zona canalului Dunăre - Marea Neagră a avut loc un conflict spontan între două persoane. Din primele cercetări, a rezultat faptul că unul dintre bărbați l-ar fi lovit pe celălalt cu un obiect ascuțit. Cele două persoane implicate în conflict ar fi angajați ca ciobani de la o fermă din zona menționată, în apropierea localității Făclia, județul Constanța. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului", se arată în comunicatul IPJ.

Agresorul are 48 de ani, iar victima, în jur de 40 de ani.
"După finalizarea cercetărilor, va fi încadrată fapta din punct de vedere juridic și se vor lua măsurile legale ce se impun", adaugă oamenii legii.

UPDATE / "La pacientul de la Faclia a fost început protocolul de resuscitare, de către un echipaj Tip B, cu asistent și ambulanțier, din substația Medgidia. De asemenea, a fost trimis pentru suport avansat și echipajul SMURD C de la Constanța", precizează cei de la SAJ.


XXX
Medicii de la Serviciul de Ambulanță Constanța au fost solicitați, în urmă cu câteva momente, să intervină în localitatea Faclia, acolo unde se pare că un bărbat a fost înjunghiat.
Conform apelului efectuat la numărul de urgență 112, se pare că pacientul este inconștient, posibil chiar decedat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6284 secunde