UPDATE - COPILUL DE 13 ANI, DIN OVIDIU, DAT DISPĂRUT, A FOST GĂSIT!

2649
UPDATE - COPILUL DE 13 ANI, DIN OVIDIU, DAT DISPĂRUT, A FOST GĂSIT! - copil-1457122528.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - "Alin a fost găsit ! Mulțumim tuturor voluntarilor din Ovidiu care au dat dovadă de mobilizare exemplară și în 30 min s-au strâns peste 80! Mulțumim", este mesajul postat de primarul George Scupra.


UPDATE- COPILUL A FOST GĂSIT!


"A DISPĂRUT UN COPIL DIN OVIDIU!!! E NEVOIE DE MOBILIZARE, CÂT MAI MULȚI VOLUNTARI!!! NE VEDEM LA ORA 22.00 ÎN FATA POLIȚIEI OVIDIU PENTRU A FORMA ECHIPE DE CĂUTARE CONCOMITENT PE MAI MULTE STRĂZI!! COPILUL ESTE DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 2 OVIDIU!! VĂ MULȚUMIM! AU FOST MOBILIZATE JANDARMERIA ȘI POLITIA, DAR ESTE NEVOIE DE CÂT MAI MULȚI OAMENI!!!

VĂ ROG DISTRIBUIȚI POSTAREA ȘI VENITI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!", este mesajul postat de primarul din Ovidiu, George Scupra, pe pagina sa de Facebook.


Îl cheamă Vintilă Alin Ștefan  și este din Ovidiu. A dispărut după ce a luat o notă proastă la școală.


Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 kg, ochi căprui, fața ovală, păr șaten. La data plecării purta geacă neagră, pantaloni de culoare neagră, fes verde.


În căutarea copilului s-au mobilizat polițiștii și jandarmii. Oamenii legii spun că a plecat de la domiciliul bunicii sale în jurul orei 17.30 și nu a ajuns acasă nici până la aceasta oră.


Cine are informații despre copil este rugat să sune la 112.


Cetățenii care pot furniza orice informații sunt rugați să contacteze Poliția Oraș Ovidiu sau Dispeceratul I.P.J.Constanta, tel.0241.611.364 int.20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3771 secunde